Ha Ön a vagyonvédelem területén egy megbízható, szakmailag korrekt céget keres, aki partner az Ön biztonságával összefüggésben meghatározott feladatok megoldásában, akkor a megfelelő oldalon van.

Őrző védő szolgáltatások

Cégünk több fejlődési ciklust követő átalakulással 1998 óta működik Magyarországon és jelen van a vagyonvédelmi szférában. A menedzsment tagjai a rendészeti (bűnügyi-operatív) területen, majd ezt követően a vagyonvédelem területén is jelentős elméleti és gyakorlati tapasztalatot szereztek, melyet eredményesen használnak fel Társaságunk sikeres működtetéséhez, a bizalmi elven működő biztonsági szolgáltatások nyújtásához.

Üzleti filozófiánk arra épül, hogy meglévő és leendő megbízóink felé kizárólag minőségi vagyonvédelmi szolgáltatást nyújtsunk, így megrendelőink is biztosak lehetnek abban, hogy az általuk kívánt szintű biztonságot kapják.

Célunk, hogy a vagyonvédelmi terület valamennyi szegmensében megbízóink igényét szakszerű és minőségi szolgáltatások nyújtásával magas színvonalon kielégítsük, ezzel megbízóink elégedettségét fokozzuk.

Tevékenységünk megkezdése óta ugyan nagyot változott a világ, de céljaink a mai napig változatlanok. Elsődleges, hogy mindenekelőtt kiváló minőségű szolgáltatással megbízhatóan, hosszú távon álljunk az Önök rendelkezésére.

Őrző védő szolgáltatások

Nálunk mindent egy helyen talál. Legyen az objektumvédelem, porta- és recepciós szolgálat, járőrtevékenység, közúti és vasúti szállítmánykísérés, pénz vagy értékszállítás, rendezvénybiztosítás, biztonságtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése és működtetése, vagy akár követeléskezelés, albérleti konfliktuskezelés, magánnyomozás, személyvédelem, de biztonsági auditok elvégzése, biztonsági tanácsadás és üzleti információk ellenőrzése is.

Komplex, de mégis Megrendelőink részére „személyre” szabott szolgáltatásokat ajánlunk. Ettől a gondolattól vezérelve folyamatosan felülvizsgáljuk teljesítményünket és megtesszük a szükséges lépéseket, sikeres fejlődésünk érdekében.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásainkkal mindig teljesen elégedett lesz, ahogy a múltban, úgy a hosszú távú jövőben is.

Ismerje meg cégünket, tevékenységünket és a kölcsönös együttműködésből származó előnyöket.

Várjuk megkeresésüket, hogy segíthessünk biztonságuk megteremtésében.